FAQ

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

FAQ tangoapp.nl

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het gebruik van de Tango app voor op je pc, telefoon of tablet.

1. Hoe verander ik mijn profielafbeelding in de Tango app?

A: Om je profielafbeelding te wijzigen kijk je onder ‘Mijn profiel’ binnen Tango, daar zal je in eerste instantie de standaardafbeelding van Tango vinden. Wanneer je op deze afbeelding klikt kun je een foto van jezelf, je favoriete sporter of je huisdier uploaden. Tevens is het mogelijk om direct een foto met je camera te maken, nog handiger!

2. Is de Tango app voor op de pc echt helemaal veilig?

A: De software die op deze website wordt aangeboden is eigendom van het Tango Trademark zelf en uitgebreid getest op eventuele lekken of virussen. Zoals ook elders op de website wordt aangegeven, is deze software volledig te vertrouwen, schoon en makkelijk te verwijderen wanneer je niet langer gebruik wilt maken van Tango voor je pc.

3. Ik wil niet dat iedereen mijn profiel kan zien, hoe stel ik dit in?

A: Het is goed te begrijpen, als je je profiel niet voor iedereen openbaar wilt hebben. Hiervoor heeft Tango een aantal handige opties! Open Tango en klik op het kopje ‘Friends’, ga vervolgens naar ‘My Profile” en klik tot slot rechtsboven op het knopje “Profile Public OFF”. Nu kunnen alleen je Tango-vrienden je profiel bekijken. Op je mobiele telefoon is het eveneens mogelijk om de locatieservice van Tango uit te zetten.

4. Ik wil iemand blokkeren, kan dit met Tango?

A: Tango app heeft het mogelijk gemaakt om anderen te blokkeren, als je ze vervelend vindt worden of überhaupt niet tussen je vrienden wilt hebben. Ga naar het profiel van degene die je wilt blokkeren en klik rechtsboven op ‘Block’. Mocht je iemand op een later tijdstip weer tot je profiel willen toelaten, ga dan naar ‘Friends’, vervolgens ‘Manage block list’ en klik tot slot op ‘unblock’.

5. Kost het geld wanneer ik naar het buitenland wil bellen met de Tango app?

A: Het gebruik van Tango is volledig gratis, mits je gebruik maakt van een Wifi-netwerk. Mocht je geen Wifi in de buurt hebben, dan maakt Tango gebruik van een 3G- of 4G-verbinding. Zoals dit ook het geval is bij bijvoorbeeld Whatsapp, betaal je in het laatste geval wel voor het gebruik van je internet. Er zitten echter geen verdere vaste kosten aan de Tango app!

 

14 reacties op “FAQ
 1. ja schreef:

  ik ontvang geen code van tango voor het verifieren van mijn mobiele nummer. iemand info?

 2. peter schreef:

  hoe krijg ik de notificatie toontjes eruit als ik iets verzend? Is bloedirritant

 3. johan schreef:

  Hoe verberg je het rode telefoontje dat je op je profiel pagina ziet?

 4. Freek schreef:

  “Veiligheid” Als de Tango App via Play Store en hun Nederlandse site te is; waarom krijg ik dan 4 verschillende telefoonnummers
  als verificatie uit Hong Kong?

  Kan iemand mij daar antwoord opgeven?

 5. Mus schreef:

  Beste,

  Recentelijk heb ik mijn Tango account verwiijderd omdat men kon zien met wie ik bevriend was op Tango.
  Verder was het zichtbaar wie de persoon was die gemeenschappelijke vrienden met jou had.
  Is dit inmiddels aangepast? Hiermee bedoel ik je kunt wel zien wie je gemeenschappelijke vriend is maar niet de persoon, in dit geval dus dat mijn vrienden zien dat ik het ben?
  Graag zou ik dit willen weten.
  Vast bedankt

 6. seda schreef:

  Hoe kan ik zien of iemand mij heeft geblokkeerd , ik zie wel de profiel foto nog maar niey bij People nearby?
  Alvast bedankt

 7. Patricia schreef:

  Ik weet mijn oude nummer niet meer van tango maar er zitten nog wel fotos van mij erop.. Ik wil die graag weg hebben hoe moet dit?

  • Tango app schreef:

   Hiervoor kun je best even contact opnemen met Tango zelf. Aan de hand van je gegevens kunnen ze je eventueel voorthelpen zodat je terug op je account kunt. Is er geen enkele manier dat je via de PC aan die gegevens komt. Eventueel via de geschiedenis tab, andere (downloads)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*