Games op Tango

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Speel games op Tango app

Naast de mogelijkheden van gratis bellen en de gratis messenger op de Tango app, kun je spellen spelen met zowel bestaande contacten, als wildvreemden. Het klinkt misschien een beetje gek, een potje poker of ‘toren verdedigen’ tegen een Afrikaan bijvoorbeeld, die je totaal niet kent! Toch is dit juist het leuke, sociale element aan de Tango app, die de applicatie onderscheid van alternatieven als Skype en Viber. Het maakt hierbij niet uit, of je de Tango app gebruikt op een Android-, Blackberry of Apple-apparaat. De games op de Tango app vormen een prima oplossing tegen verveling, of als mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen!

Oneindige mogelijkheden met games op Tango

De Tango app biedt maar liefst dertig gratis spellen aan, die je tegen iedere andere gebruiker van Tango kunt spelen. Het maakt hierbij niet uit, of deze gebruiker in je contactenlijst staat, of een wildvreemde voor je is. Daarbij zijn er nog tal van extra minigames, die kleiner en makkelijker te spelen zijn, maar daardoor niet minder leuk! Door dit grote aanbod van extra functionaliteiten blijft de gratis Tango app je boeien en raak je niet snel verveeld. Het is een unieke mogelijkheid, die apps als Skype en Viber momenteel niet bieden aan haar gebruikers.

Naast de standaardgames die de Tango app biedt, is het mogelijk om extra spellen van Tango partners te downloaden. Dit werkt net zo simpel, als Tango zelf! Je download het spel via de Play- of App Store op je mobiele apparaat en start het vervolgens via Tango op. Let’s play!

Race, vecht of denk met games op Tango

De beschikbare spellen voor de gratis Tango app lopen uiteen van simpele racespelletjes, zoals ‘Road Riot for Tango – TangoMe, Inc.’, tot ‘Blackjack Live for Tango – Abzorba Games LLC’, een casinospel. Voor ieder wat wils dus, waarbij het niet uitmaakt hoe oud je bent, wat je geslacht is en van welk genre je houdt! Zo is er ook ‘Dream Bakery for Tango – Shen Qingjie’, waarbij je een eigen bakkerij hebt en hier de mooiste en lekkerste taarten voor je virtuele klanten kunt bakken. Ideaal als je van koken houdt bijvoorbeeld!

Het is overigens niet altijd zo, dat je tegen een ander speelt. Bij het bakkerspelletje en de racegame kun je ook voor jezelf spelen en bijvoorbeeld proberen een tijd te verbeteren om zo hoger in de ranking van de Tango app te komen. Kortom, verveeld zal je zeker niet raken met de gratis games op de Tango app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*