iTunes top 30

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

iTunes top 30 België en Nederland

Zowel voor Nederland als België hebben we een programma dat noemt iTunes top 30.

Voor België is dit het welbekende Nederlandse Q-Music radioprogramma (De Persgroep NV is een Vlaams mediabedrijfdie de welbekende hitlijst van iTunes top 30 uitzendt. Wekelijks zijn er updates van de 30 meest gedownloade liedjes via iTunes.  Luisteraars kunnen deelnemen aan een wedstrijd en kans maken op 100 gratis downloads van iTunes. Sinds september 2013 is de iTunes top 30 veranderd naar iTunes top 40. Het programma gaat door om 9u45 ‘s morgens. 

Voor Nederland is het nog steeds iTunes top 30 gebleven. Wel is de uitzending verschoven naar vrijdagnamiddag tussen 13.00 en 14.00 uur. Op zaterdag is nog wel de non-stop versie te horen van 12.00 en 14.00 uur. De uitzending wordt gepresenteerd door Wim van Helden.

De lijst voor Nederland en België zijn wel min of meer gelijklopend.

Waar iTunes top 30 internet

De top 30 lijst kan je zowaar overal bemachtigen. Het is eveneens geen probleem om de iTunes top 30 op Spotify te beluisteren. De Spotify app even via je Tango app downloaden en installeren en klaar is kees.

Ook op Youtube heb je een kanaal waar je de volledige lijst kan bekijken. Ga naar Youtube en geef iTunes top 30 als zoekopdracht in.

Via Twitter kan je via @iTT30 de nieuwste trends volgen.

De lijsten over verschillende jaren, kan je ook terugvinden op Wikipedia met de zoekpodracht iTunes top 30.

 

 

 

Getagd met ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*