Tango app nu ook voor Blackberry en Kindle

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tango app’s

Dat we Tango app voor PC, iPhone en Android reeds konden downloaden, dat wisten we al. Nu kan je de app ook downloaden voor Blackberry en Kindle.

Tango app voor Blackberry?

Met een Blackberry kan je snel e-mails raadplegen en beantwoorden wanneer je wil. Je ontvangt de e-mails automatisch op je GSM toestel en je kan zelfs makkelijk bijlagen toe voegen zonder probleem. Natuurlijk kan je met dit toetstel ook gewoon bellen en berichten sturen. Een Blackberry wordt daarom wel eens verwant met businessmensen aangezien ze altijd bereikbaar moeten zijn. Tegenwoordig is dit iets minder in trek omdat we nu de iPad, iPhone en de minilaptops hebben. Blackberry was wel één van de eerste toestellen met push-e-mailoplossing. Wil je Tango app toch downloaden op je Blackberry, dan kan je dat doen via onderstaande link.

downloadTango app voor pc gratis downloaden. Bel gratis en deel muziek met vrienden.

Tango app voor Kindle?

Het is een toestel dat gelanceerd werd in het jaar 2007.  Kindle is een digitale e-reader die digitale boeken kan afspelen. We spreken dan ook van elektronische inkt en digitaal papier. Kindle kan volgende formaten afspelen:  .AZW, platte tekst, pdf en soms het epub formaat. Om een Kindle aan te schaffen die in Nederland bruikbaar is moet men via je lokale elektronica handelaar gaan of bestellen via Amazon.com. Downloaden van de Tango app op Kindle Fire.

downloadTango app voor pc gratis downloaden. Bel gratis en   deel muziek met vrienden.

Getagd met , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*