Tango brengt een nieuwe app uit: Tango Music pix

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tango is de uitgever van Tango messenger en enkele Game Play store games. Sinds oktober 2014 heeft Tango een nieuwe app uitgebracht: de Tango Music Pix.

–> Download via Apple Store

–>Download via Google Play

De Tango Music Pix geeft je de mogelijkheid om een 30 seconden slideshow met muziek te maken en deze te delen onder vrienden en familie. De app is voorlopig enkel beschikbaar voor Android. De functie was al reeds even te downloaden op Google Play store maar door dat er enkele grote bugs werden geconstateerd, is de app terug offline gehaald. Met deze app kan je 10 foto’s nemen en toevoegen aan de slideshow. De foto’s kan je ook van Facebook of Istagram halen. De muziek (verstrekt door Rumblefish)wordt gratis ter beschikking gesteld. Vervolgens kun je er een leuk muziekje aanhangen en doorsturen naar Facebook, Tango messenger, Twitter en e-mail.  Spijtig genoeg kan je met deze app geen video’s maken en bewerken. Een functionaliteit die andere apps wel hebben.

Review Tango Music Pix

De app is een mooi begin maar zoals gezegd mist het nog ruim aan functionaliteiten. Zo zijn de deelmogelijkheden nog erg beperkt terwijl er voldoende sociale media beschikbaar zijn. Ook kan je niet instellen hoe lang een foto moet getoond worden, noch kan je de duur van de slideshow instellen. Je kan wel zelf kiezen welke foto’s dat je toevoegt maar dan is het weer niet mogelijk om de volgorde van foto’s aan te passen. Je moet ze dan één voor één weer verwijderen en in de juiste volgorde toevoegen. Het assortiment aan muziek waaruit je kan kiezen, is voorlopig nog beperkt. Het voordeel is dat je niet hoeft in te loggen op je Tango account om gebruik te maken van de app. Dat is in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook messenger. Hierdoor heb je helemaal niet het gevoel dat je je verplicht bent tot iets. Het moet simpel, leuk en makkelijk te delen zijn.

Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*