Tango op Android

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gebruik Tango op Android

Beschik je over een tablet, een mobiele telefoon of een ander apparaat met het Android-besturingssysteem van Google? Dan is het ook voor jou mogelijk om de gratis Tango app voor Android te installeren. Met deze handige app kun je naast gratis bellen, ook chatten met vrienden, spellen spelen en geheel onbekenden van over de hele wereld leren kennen. Dit is niet alleen ontzettend leuk, het is ook heel handig als je mobiele abonnement bijvoorbeeld bijna op is of je iemand live, via je camera op je mobiele apparaat, wilt spreken! Het enige wat je nodig hebt is een toestel met camera (mits je een videostream wilt starten) en een werkende internetverbinding. Simpel, gratis en functioneel!

Gratis bellen met Tango app op Android

Gratis bellen, het lijkt te mooi om waar te zijn! Toch kan het met de gratis Tango app, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen in de app zelf. Qua functionaliteit lijkt het dus sterk op een app als Skype of bijvoorbeeld Viber, maar de Tango app op Android heeft je meer te bieden. Zo kun je naast gratis bellen met je vrienden ook een groepschat beginnen, chatten met iemand uit Azië die je voorheen nog niet kende, of een potje poker spelen met je buurman bijvoorbeeld.

Het meest handige is nog, dat wanneer de batterij van je mobiele telefoon bijna leeg is, je gewoon je tablet erbij pakt en op dat apparaat verder belt, chat of speelt. De Tango app voor Android kun je namelijk op meerdere apparaten tegelijk installeren, wat bij veel andere apps niet lukt! Het enige wat je na de installatie hoeft te doen, is het koppelen van je account op Tango aan je mobiele nummer. Het is zelfs mogelijk, om via je computer gebruik te maken van de gratis Tango app, wat het nog makkelijker maakt. Wanneer je een videostream wilt starten, moet je in dit geval natuurlijk wel over een webcam en werkende internetverbinding beschikken.

Installeren Tango app op Android

Het installeren van de gratis Tango app op Android werkt heel simpel, door op onderstaande link te klikken kun je de applicatie direct op je telefoon zetten. Dit werkt in feite hetzelfde als de installatie van een andere app in de Play Store. Na installatie kun je je telefoonnummer invoeren, evenals een naam en de andere benodigde gegevens. Vanaf dit moment kun je gratis bellen, chatten en spelletjes spelen met je vrienden via Android!

Bel vandaag nog gratis via de gratis Tango app voor Android, klik hier!

2 reacties op “Tango op Android
  1. esra schreef:

    Help ik kandie code niet krikgen en via email lukt wy moetdoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*