Tango op iPhone

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gebruik Tango op iPhone, iPad en iPod

Gratis bellen met je iPhone, iPad of iPod, het kan met de gratis Tango app! Deze handige app heeft naast het gratis bellen met vrienden nog vele andere mogelijkheden, zo beschikt de Tango app over een messenger, is het mogelijk om spellen te spelen via Tango en kun je geheel onbekenden van over de hele wereld leren kennen. Niet alleen een ontzettend functionele app dus, maar ook nog eens een hartstikke sociale app voor je Apple-apparaat! Handig als je mobiele abonnement bijvoorbeeld bijna op is, je geld wilt besparen of je je verveeld en een spelletje wilt spelen.

Gratis bellen en chatten met Tango app voor iPhone

Hoewel de mogelijkheden met de Tango app op Apple-apparaten oneindig lijken te zijn, is het gratis bellen en chatten de hoofdfunctionaliteit van deze applicatie. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een werkende internetverbinding, zoals dat ook geldt voor apps als Skype en Viber. Er is echter een groot verschil met deze applicaties, zo is het met de Tango app voor Apple-apparaten ook mogelijk om een videostream op te starten (mits je beschikt over een camera uiteraard), kun je vooraf opgenomen video’s versturen en bevat de Tango app vele gratis spellen.

Deze spellen kun je via iTunes downloaden en vanuit de Tango app opstarten, zodat je direct kunt spelen na installatie. Mocht je de gratis Tango app alleen willen gebruiken voor de messenger en het gratis bellen, dan ben je niet verplicht om de spellen te downloaden en neemt de app weinig ruimte in beslag. Ideaal dus; je download alleen wat je ook daadwerkelijk nodig hebt!

Leer mensen kennen met Tango app

Naast het gratis bellen, chatten en spellen spelen, biedt de Tango app voor Apple-apparaten meer. Je kunt nieuwe mensen leren kennen, door met ze te chatten een potje poker te spelen of direct een videostream op te starten. Wie weet, wie je via de Tango app tegenkomt! Vanzelfsprekend ben je tot niks verplicht en kun je mensen eenvoudig blokkeren, wanneer je ze niet langer in je contactenlijst wilt hebben staan.

De installatie van de Tango app op je Apple-apparaten verloopt heel eenvoudig; je download de app in iTunes via onderstaande link, installeert de app en registreert je via je telefoonnummer. Vervolgens kun je de Tango app op al je Apple-apparaten en je computer gebruiken! Handig, als de batterij van één van je apparaten bijvoorbeeld bijna leeg is..

Begin vandaag nog met gratis bellen en chatten via deze Tango Text, Voice & Video – TangoMe, Inc.!

Heb je nog geen iPhone? Bekijk hier dan de voordelige aanbiedingen.

1 Reactie op “Tango op iPhone
 1. SelenaXxx schreef:

  Hallo,

  Ik heb een vraagje, ik heb sinds kort Tango. Ik weet dat je gratis kan bellen. Alleen ik ben een beetje bang dat er meer kosten op mijn rekening worden gebracht omdat ik niet zeker weet of het ook gratis is om naar het buitenland te bellen. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij vertellen of het ook gratis is om naar het buitenland te bellen met Tango?
  Alvast bedankt!
  Selena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*