Tango op mobiel

Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Gebruik Tango op je mobiel

Gratis bellen, een videostream opstarten met vrienden of een potje poker spelen tegen een onbekende Amerikaan? Met de Tango app op je mobiel lukt het gegarandeerd! Deze gratis app lijkt qua functionaliteiten wellicht sterk op het bekende Skype, maar gaat verder dan dat. Het leuke is, dat je de Tango app zowel op Blackberry-, als Apple- en Android-toestellen kunt gebruiken. Mocht je naar verloop van tijd een nieuwe mobiel willen, blijft je account op Tango dus beschikbaar! Daarbij kun je Tango zowel op je tablet als mobiele telefoon gebruiken, ideaal als de batterij van één van beide apparaten leeg is bijvoorbeeld.

Gratis bellen en chatten met Tango app

De hoofdfunctionaliteit van de Tango app voor je mobiele telefoon is de mogelijkheid om gratis te bellen met vrienden en geheel onbekenden. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een werkende internetverbinding. De Tango app is dus ideaal als je mobiele abonnement bijvoorbeeld op is, maar de maand nog niet voorbij. Naast de mogelijkheid om gratis te bellen, kun je ook met vrienden chatten in privéchats of in een groepschat met meerdere mensen.

Tot zover weinig vernieuwing ten opzichte van de al bestaande apps om te bellen en chatten! Het leukste aan de Tango app voor je mobiele telefoon komt nog, dat zijn namelijk de vele beschikbare spellen. Met deze revolutionaire optie in de Tango app, kun je naast gratis bellen ook een spelletje spelen tegen wildvreemden of mensen uit je eigen omgeving. De spellen lopen uiteen van ‘toren verdedigen’, tot een potje poker of ‘boter, kaas en eieren’. Voor ieder wat wils en ideaal voor momenten waarop je je even verveeld!

Leer mensen kennen met de Tango app

Gratis bellen, chatten op je mobiel en spellen spelen met vrienden; het klinkt als geweldige mogelijkheden die we niet eerder in één app gecombineerd hebben gezien. Toch is er nog een extra functionaliteit, die de Tango app een sociale zijde geeft. Het is namelijk mogelijk om ook nieuwe mensen te leren kennen en ermee te bellen of te chatten. Zo kun je in contact komen met een Braziliaan, een Afrikaan of gewoon een simpele Zweed! Leuk, om op deze manier in contact te komen met nieuwe mensen, waarvan je voorheen niet eens wist dat ze bestonden.

De installatie van de Tango app op je mobiel gaat heel eenvoudig en werkt net als andere apps uit de App- of Play Store. Je download het, installeert het en registreert je met je mobiele nummer!

Maak vandaag nog nieuwe vrienden door de gratis Tango app hier te downloaden.

2 reacties op “Tango op mobiel
 1. Bepcde Jong schreef:

  Hoe kom ik aan de code om tango op mijn Samsung 3 tablet (7 inch) te zetten

 2. Ahmet schreef:

  Ik kan niet inloggen op tango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*