Tango op PC

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De Tango app op je PC

Lijkt het je ook leuk om gratis te bellen naar je vrienden en familie van over de hele wereld, eenvoudig vanachter je PC of laptop? Of, wil je nieuwe mensen leren kennen uit Brazilië, Afrika en bijvoorbeeld China? Probeer dan geheel gratis Tango app op PC! Met dit handige programma behoud je niet alleen contacten met verre je vrienden, je maakt ook nieuwe vrienden waarvan je voorheen niet wist dat ze bestonden!

Veel mensen denken, dat Tango app op je PC hetzelfde is als Skype. Dit is echter niet helemaal waar, hoewel je ook met Skype gratis kunt bellen en een videostream kunt starten met verre familieleden of vrienden. De Tango app op je pc gaat verder dan alleen gratis bellen, videostreamen en chatten met andere gebruikers! Met de Tango app kun je bijvoorbeeld ook spellen spelen, kun je nieuwe mensen leren kennen op basis van dezelfde interesses en stuur je ook via de computer leuke animaties of vooraf opgenomen filmpjes naar elkaar.

Het leukste aan de Tango app voor je computer is, dat het volledig gratis is! Je hoeft geen extra kosten te betalen, wanneer je een andere gebruiker wilt bellen, een videostream wilt starten of een spel wilt spelen. Het enige wat je wel nodig hebt is uiteraard een desktop of laptop met een goed werkende internetverbinding. Wanneer je ook video’s wilt sturen is een webcam handig!

Gratis bellen met Tango app op je PC

Stel je voor, dat je nog snel een verslag moet afronden, een afspraak moet maken met een collega of iemand telefonisch wilt feliciteren, maar je telefoonabonnement op is. Met de Tango app op je pc bent je altijd verzekerd van voldoende minuten om diegene alsnog te bereiken! Vanzelfsprekend moet de ander ook beschikken over Tango, ongeacht of dit op een mobiel apparaat of op een computer is geïnstalleerd.

Bij het installeren van de Tango app op je computer, krijg je de vraag om je mobiele nummer op te geven. Niet zodat Tango je kan bellen, maar om je vrienden direct aan je contactenlijst toe te kunnen voegen! In een later stadium kun je contacten natuurlijk ook zelf zoeken, of nieuwe vrienden maken die je voorheen nog niet kende.

Het installeren van de gratis Tango app (ENGELS) zelf, gaat heel eenvoudig! Stap voor stap wordt je uitgelegd wat je moet doen, ideaal dus. Net zoals de hele Tango app overigens, veel simpeler als dit programma werkt vind je het niet!

Wat heb je nodig om de Tango app te laten werken? Je hebt het besturingssysteem XP, Vista, Windows 7  of hoger nodig. Daarnaast dien je minstens 1GB RAM geheugen te hebben en natuurlijk een webcam en een speaker om videobeelden te delen. Voor Tango op PC heb je een internetverbinding nodig. De download is geschikt voor gebruikers over de hele wereld.

downloadTango app voor pc gratis downloaden. Bel gratis en   deel muziek met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*